Ook in 2022 zal arcunia.com deelnemen aan de....

5 & 6 februari 2022 in de vanZanten Hal in NIeuw-Vennep

(IJweg 1415, 2152 NB Nieuw-Vennep)

Kijk route op de kaart

In 2021 werd, vanwege de Covid-19 situatie, de Amsterdam Aviation Collectors Fair (AACF) helaas afgelast. Echter in 2022 hopen (en verwachten) we, dat de pandemie (enigszins) onder controle zal zijn zodat, na een jaar van afwezigheid, de AACF weer kan (en zal) plaatsvinden als eerste – en waarschijnlijk weer de grootste – Aviation Fair van 2022


Wij zullen daar, als vaste deelnemer op deze Fair, uiteraard weer aanwezig zijn. De AACF 2022 zal deze keer uit 2 dagen bestaan (5 & 6 Februari 2022) zodat, wanneer er eventueel tóch weer restricties noodzakelijk blijken v.w.b bezoekers aantallen per dag iedereen, misschien weliswaar gespreid, toch de Fair kan bezoeken


Zoals gewoonlijk zullen wij trachten op de AACF u weer een mooie verscheidenheid producten aan te bieden van de diverse producenten als JC Wings, Gemini Jets, Phoenix, NG Models, Inflight en meer.


Alle modellen die wij verkopen, zowel op onze website áls op de AACF, zijn nieuw en direct afkomstig uit de fabriek van de verschillen producenten of uit de officiele distributie kanalen. Wij verkopen GEEN gebruikte/2e hands modellen.

Ook zal arcunia weer producten beschikbaar stellen als prijzen voor de tombola. Deze producten zullen bestaan uit modellen én waardebonnen voor online aankopen op onze website na de Fair.

Dus.... buiten het feit dat deze Fair weer een "must" is voor iedere luchtvaart enthousiast, kunt u ook uw verzameling bij ons komen aanvullen. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze stand op de Amsterdam Aviation Collectors Fair op 5 & 6 februari 2022.

Kijk voor meer informatie op de officiële website van de AACF. "Click hier"

Tot dan in onze stand

Op de Amsterdam Aviation Collectors Fair 2022!!!