Ook in 2020 zal arcunia.com deelnemen aan de....

23 februari 2020 in het van der Valk hotel langs de A4 (bij het brugrestaurant - in de richting van Amsterdam)

Net als vorig jaar zullen wij een zeer uiteenlopend en gevarieerd aanbod beschikbaar hebben van diverse producenten in zowel schaal 1:200 als in 1:400 zoals; JC Wings, Gemini Jets, Phoenix, NG Models, Inflight en meer!

Tijdens deze fair zullen wij u een flinke variatie aan modellen aan te koop aanbieden. Deze variatie zal bestaan uit  modellen van de nieuwste releases én modellen tegen (zeer) scherpe prijzen. In ieder geval zullen wij u alle mogelijkheden bieden om uw verzameling uit te breiden met mooie nieuwe schaalmodellen.

Alle modellen welke wij u op de Fair zullen aanbieden zijn, net als al de modellen welke u standaard op onze website kunt aankopen, gloednieuw!

Wij verkopen géén 2e hands modellen, of modellen uit verzamelingen. AL de modellen die wij aanbieden zijn nieuw uit de fabriek geleverd.

Uiteraard zal arcunia weer producten beschikbaar stellen als prijzen voor de tombola. Deze producten zullen bestaan uit modellen én waardebonnen voor online aankopen op onze website.

Dus.... buiten het feit dat deze Fair weer een "must" is voor iedere luchtvaart enthousiast, kunt u ook uw verzameling bij ons komen aanvullen. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze stand op de Amsterdam Aviation Collectors Fair op 23 februari 2020

Kijk voor meer informatie op de officiële website van de AACF. "Click hier"

Tot dan in onze stand

Op de Amsterdam Aviation Collectors Fair 2020!!!